over de praktijk

De Therapeut

Welkom, mijn naam is Carola Norbart. Ik ben integratieve kindertherapeut, getrouwd en moeder van 3 kinderen.team_clip_image002_0002 (2) Ik was tot augustus 2017 intern begeleider in het basisonderwijs. Dit betekende, dat ik vele verschillende kinderen mocht ontmoeten met kleine en grote problemen. Ik werd steeds nieuwsgieriger naar deze kinderen, omdat ik ontdekte dat ze hun eigen oplossingen altijd in zich hebben, maar ze (nog) niet altijd kunnen inzetten of benutten. Alleen liefdevolle aandacht is niet (altijd) voldoende om het “probleem” op te kunnen lossen. Ik miste de handreikingen om adequaat te helpen. In mijn zoektocht naar oplossingen kwam ik uit bij de opleiding tot integratieve kindertherapeut. Deze opleiding gaf mij wel de juiste handvaten en hierdoor kan ik kinderen op weg helpen om hun eigen kracht in te zetten en weer vol vertrouwen te genieten. Ieder kind heeft recht op een gelukkig leven.

In mijn praktijk ontmoet ik vele kinderen. Allemaal verschillend en anders, maar allemaal met pure schoonheid van binnen.  Ieder kind heeft talenten en door die zelf te ontdekken en in te zetten, komen kinderen weer in hun kracht.

naamloos (12)Soms zie ik kinderen, die niet in zichzelf geloven en denken dat ze niet belangrijk zijn. Kinderen die niet lekker in hun vel zitten, omdat ze worden belemmerd door bepaalde gevoelens en gedachten. Ik ben heel blij dat ik vol enthousiasme, nieuwsgierigheid, warmte, fantasie ,inspiratie en vakkennis kinderen mag ontvangen in mijn praktijk voor kindertherapie. Dan kan ik een bijdrage leveren om die kinderen weer te laten stralen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wie ik ben en wat ik doe? En wil je weten of je kind zich prettig voelt in mijn praktijk en of er een klik is?  Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Aanvullende informatie

    • Ik ben lid van de beroepsvereniging: VIT (Vereniging voor Integraal Therapeuten) www.vit-therapeuten.nl
    • Ik ben geregistreerd bij de RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg) www.rbcz.nu
    • Ik sta ingeschreven bij de Kamer van Koophandel: KVK-nummer: 65921291

De Praktijk

Vanaf 11 maart 2019 zit praktijk de Droomboom in een nieuw pand
adres: Pastoriestraat 4,  4921 AR, Made