Werkwijze

Het is eigenlijk vrij simpel en vooral laagdrempelig. Na jouw aanvraag stuur ik je een korte online vragenlijst per mail. We plannen een moment en ik bereid het gesprek voor op basis van jouw antwoorden. Het is op maat gemaakt voor jouw probleem. Het gesprek vindt vervolgens plaats via beeldbellen. Ben je hier nog niet bekend mee? Laat dit je niet tegenhouden. Het is heel eenvoudig, ik leg het je uit zodra de afspraak is gemaakt.

Tijdens mijn voorbereiding en in ons gesprek bekijken wat het probleem is waar je tegenaan loopt en op welke manier(en) je al hebt geprobeerd een oplossing te vinden. Je krijgt in ieder geval 3 waardevolle tips van mij tijdens het gesprek, zodat jij en je kind weer verder kunnen. Lijkt het je wat?

Het was fijn om via deze online afspraak van 30 minuten helder te krijgen waar wij tegenaan lopen. Met de 3 waardevolle tips konden we meteen aan de slag. Heel praktisch en positief opbouwend. Een echte aanrader.

Neem vrijblijvend contact op

Ik help u graag verder