Neem contact op

Ik kom graag vrijblijvend met je in contact.

Ik kan een luisterend oor bieden voor al je (opvoed)vragen. Soms is het fijn om even met iemand te praten en je zorgen te kunnen uiten. Dat lucht al op.

Blijf niet te lang rondlopen met je vragen. Bel of mail me gewoon.

Contactgegevens

T: 06-49293552
E: [email protected]

Adresgegevens

De droomboom
Praktijk voor integratieve kinder-en jongerentherapie

Gezondheidscentrum het Vierendeel
Het Vierendeel 13
4921 LC Made

De praktijk is goed bereikbaar met de auto en met het OV. Er is voldoende gratis parkeerruimte.

Mijn registraties

KvK: 65921291

VIT: Vereniging van Integraal Therapeuten, registratienummer: 566.17.A          https://vit-therapeuten.nl

SKJ: Stichting Kwaliteitsregister Jeugd, registratienummer:140000038

De praktijk is geregistreerd bij het landelijk informatiecentrum van de zorgverzekeraars, Vektis, en opgenomen in het Algemeen Gegevens Beheer Zorgverleners, AGBZ, Persoonlijke AGB-code 90104151 en Praktijk AGB-code 90063478

Ik ben ook ingeschreven in het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ), met licentienummer 171182R Deze koepel verzorgt het tuchtrecht via de organisatie TCZ (www.tcz.nu).

Heeft u een klacht?

Mocht u onverhoopt toch ontevreden zijn, dan hoor ik dat natuurlijk graag zo snel mogelijk van u. Ik hoop dat we dat dan met elkaar in een gesprek kunnen oplossen. Komen we er samen niet uit, dan kunt u een beroep doen op een klachtenfunctionaris om u hierin bij te staan, zoals voorgeschreven in de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz) In navolging van deze wet ben ik ook aangesloten bij de geschillencommissie van de SCAG.
Op de website van mijn beroepsvereniging de VIT leest u wat u kunt doen. Klik hier.

Let op: Indien uw aanmelding/verwijzing loopt via de gemeente of huisarts dan moet u uw klacht via de Onafhankelijke Klachtencommissie Jeugdwet regelen. Voor meer informatie klik hier.

Vul het contactformulier in