oudercoaching- en training

Oudercoaching

Oudercoaching zonder dat uw kind in begeleiding is, is voor ouders die samen weer één opvoedteam willen zijn voor hun kind(eren). Soms groei je als partners een andere richting op en heb je een andere kijk op de opvoeding gekregen. U merkt bijvoorbeeld dat u er niet meer voldoende voor juw kind(eren) kunt zijn of u boos of verdrietig bent over hoe uw partner de opvoeding doet. Door samen te onderzoeken hoe jullie de opvoeding zien en wat jullie wensen zijn hierin, kan coaching helpen om jullie weer één opvoedteam te laten worden, waarin jullie dezelfde doelen nastreven voor jullie kind(eren). Partnercommunicatie is hierin een belangrijk onderdeel.

Oudertraining

Ieder kind wil graag gelukkig zijn, maar dat gaat niet altijd vanzelf. Soms is een kind verdrietig, heeft boze buien, kan niet slapen, heeft moeite met vriendjes maken of heeft last van andere nare gevoelens. Als ouder wil je je kind graag helpen, maar soms lukt dat niet. Het kan dan lastig zijn om een positieve benadering toe te passen. Is dit herkenbaar en wil je graag handvatten om jezelf te helpen en je kind beter te kunnen begrijpen? Dan kan een oudertraining daarbij helpen.

 Oudertraining : ‘Anders kijken naar je kind’: opvoeden vanuit een integratieve benadering

trainers: Carola Norbart en een collegatherapeut

Onderwerpen die aan bod kunnen komen zijn: zelfvertrouwen, weerbaarheid, jij als opvoeder, opvoeden met opvoeddoelen, inleven in je kind, gevoelens van je kind en hoe je hier beter mee om kunt gaan, zodat je weer (of nog meer) kunt genieten van de opvoeding van je kind(eren). Hierbij worden veel praktische tips gegeven, die je meteen kunt toepassen..

Data: 09 november – 23 november – 07 december 2020
Tijd: 19.30 – 22.00 uur.

Locatie: Kindertherapiepraktijk de Droomboom, Pastoriestraat 4, 4921 AR Made
Aanmelden: stuur een mail naar info@de-droomboom.nl

De training vindt plaats bij een minimale deelname van 8 personen.
Kosten: €75 (tweede ouder uit hetzelfde gezin €60)
Bel of mail voor meer informatie of aanmelden:
Carola Norbart, integratief kindertherapeut i.o.

0649293552 – info@de-droomboom.nl

De oudertraining is ontwikkeld in een samenwerkingsverband van collega’s, integratieve kindertherapeuten in opleiding (aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie te Amsterdam): Carola Norbart, Claudia Rooimans, Karin Mulder, Nancy Reinders en Nelleke de Wit.

Scholen
en samenwerking

Wilt u meer informatie, of een afspraak maken? Bel of mail me even!