• Telefoon : 06-49293552
  • Adres : Lucia Eijckenstraat 78, 4921 AN Made

Ieder kind wil graag gelukkig zijn, maar dat gaat niet altijd vanzelf. Soms is een kind verdrietig, heeft boze buien, kan niet slapen, heeft moeite met vriendjes maken of heeft last van andere nare gevoelens. Als ouder wil je je kind graag helpen, maar soms lukt dat niet. Het kan dan lastig zijn om een positieve benadering toe te passen. Is dit herkenbaar en wil je graag handvatten om jezelf te helpen en je kind beter te kunnen begrijpen? Dan kan een oudertraining daarbij helpen.

 Oudertraining : ‘Anders kijken naar je kind’: opvoeden vanuit een website oudertrainingintegratieve benadering

trainers: Carola Norbart en een collegatherapeut

Onderwerpen die aan bod kunnen komen zijn: zelfvertrouwen, weerbaarheid, jij als opvoeder, opvoeden met opvoeddoelen, inleven in je kind, gevoelens van je kind en hoe je hier beter mee om kunt gaan, zodat je weer (of nog meer) kunt genieten van de opvoeding van je kind(eren). Hierbij worden veel praktische tips gegeven, die je meteen kunt toepassen..

Data: 09 november – 23 november – 07 december 2016

Tijd: 19.30 – 22.00 uur.

Locatie: Fysiotherapiepraktijk Donckers, Lucia Eijckenstraat 78, Made

Aanmelden: stuur een mail naar info@de-droomboom.nl

De training vindt plaats bij een minimale deelname van 8 personen.

Kosten: €75 (tweede ouder uit hetzelfde gezin €60)

Bel of mail voor meer informatie of aanmelden:

Carola Norbart, integratief kindertherapeut i.o.

0649293552 – info@de-droomboom.nl

De oudertraining is ontwikkeld in een samenwerkingsverband van collega’s, integratieve kindertherapeuten in opleiding (aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie te Amsterdam): Carola Norbart, Claudia Rooimans, Karin Mulder, Nancy Reinders en Nelleke de Wit.

Augustus 2015